- Verzending

De bestelling die je bij Bierman & Bierman plaatst wordt met de grootst mogelijke zorg voor je ingepakt en klaargemaakt voor de verzending naar het door jou opgegeven adres. Dat kan je eigen adres zijn, maar als je dat wenst, versturen we je pakket net zo makkelijk naar het adres van iemand die je een cadeau wilt geven. In dat geval kunnen we het natuurlijk ook nog voor je inpakken zodat het er extra feestelijk uitziet.

Kies je voor de verzending van je bestelde artikelen, dan streven wij ernaar om je pakket binnen 48 uur over te dragen aan onze verzender PostNL. Je zult het dan de volgende werkdag ontvangen – PostNL bezorgt niet op maandag.
Wil je het pakket op een later moment ontvangen, geef dat dan aan in de opmerkingen.
Is het afleveradres op een voor ons personeel gunstige locatie gevestigd, dan kunnen we ervoor kiezen om het pakket zelf naar je toe te brengen. We zullen in dit geval altijd vooraf contact met je opnemen.

Haal je je bestelde artikelen liever bij ons in de winkel op, dan betaal je geen verzendkosten. Je ontvangt van ons bericht als je bestelling klaar staat. In dit geval pakken we het niet voor je in, maar zetten we het klaar in een kartonnen doos.

Om te besparen op verzend- en verpakkingsmateriaal en gewoon omdat dat volgens ons niet nodig is, maakt Bierman & Bierman zoveel mogelijk gebruik van verpakkingen waar andere bieren in hebben gezeten toen ze naar de winkel kwamen. Kartonnen dozen, trays en kranten bijvoorbeeld, die anders weggegooid zouden worden, geven we op deze manier een tweede leven. We zouden het tof vinden als onze klanten dit materiaal in de daarvoor bestemde afvalbakken gooien.