Bierman & Bierman - Proeverij

23,50

Excl. BTW: €19,42

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Model:
proeverij-deelname
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Bierman & Bierman organiseert bierproeverijen in de winkel. Bij de inschrijving selecteert je de proeverij waaraan je wilt deelnemen. Proeverijen worden (doorgaans) op zaterdagavond gehouden, starten om 19:00 uur en zijn rond 22:30 uur afgelopen zijn. De proeverijen bestaan altijd uit een divers aanbod bier dat aangeboden wordt in verschillende rondes, waarbij deelnemers zelf kiezen wat ze drinken. Tijdens de proeverij worden koude snacks geserveerd en een beer-food-combinatie. Er zal genoeg eten zijn gedurende de proeverij, maar het is geen maaltijd; we raden je aan om vooraf een (niet te zware) maaltijd te nuttigen.

Ben je later dan het aangegeven tijdstip aanwezig voor de proeverij, dan kan het zijn dat de proeverij al van start is gegaan. Ben je ingeschreven, maar onverhoopt verhindert, dan moet je je tenminste 48 uur vooraf afmelden (proeverij is zaterdag 19:00 uur, afmelden moet dan voor donderdag 19:00) per email. Ben je tijdig afgemeld, dan ontvang je het inschrijfgeld retour of kunnen we in overleg de inschrijving verplaatsen naar een volgende proeverij.

Let op: deelname aan de proeverij is voor 18 jaar en ouder; je kunt om legitimatie worden. Meld je je af voor de proeverij die over minder dan 48 uur van start gaat of kun je je niet legitimeren als minimaal 18-jarige en kun je daarom niet deelnemen, dan ontvang je geen inschrijfgeld retour. Bierman & Bierman moet vooraf de inkoop van boodschappen en personeel regelen en dat kan dan niet meer (kosteloos) geannuleerd kan worden.

Het kan voorkomen dat het aantal mensen dat zich aangemeld heeft voor de proeverij uit minder dan 10 personen bestaat. In dit geval kan Bierman & Bierman ervoor kiezen om de proeverij te annuleren en te verplaatsen. Wanneer dit gebeurt, zal Bierman & Bierman tijdig (tenminste 48 uur voor aanvang) contact met de deelnemers opnemen.

Meld je je aan voor de proeverij, geef dan aan of Bierman & Bierman voor jou en/of je gezelschap rekening moet houden met allergieën en/of dieetwensen als deelnemers. Bierman & Bierman zal proberen zoveel mogelijk rekening te houden met deze voorkeur en zal gedurende de avond communiceren over eventuele risico’s. Kruisbesmetting is altijd mogelijk en deelnemers moeten ten alle tijden zelf zoveel mogelijk risico’s proberen uit te sluiten. We raden aan eventuele voorzorgsmaatregelen en dergelijke (zoals bijvoorbeeld een Epipen) altijd te nemen en/of bij zich te dragen gedurende het evenement.


Wanneer u dit 'product' koopt, word u ingeschreven op basis van uw emailadres en naam. Bij binnenkomst voorafgaand aan de proeverij kan u om legitimatie gevraagd worden. 

Zijn er online niet meer genoeg plaatsen beschikbaar voor de proeverij van uw keuze, bel dan gedurende openingstijden even met de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder