Kerstpakketten

Laat Bierman & Bierman de kerstpakketten verzorgen!

Ook dit jaar weer verzorgt Bierman & Bierman kerstpakketten en relatiegeschenken voor bedrijven, organisaties, clubs, verenigingen en haar medewerkers. Maar ook voor particulieren stellen we de leukste presentjes samen! En wilt u enkele of enkele tientallen pakketten? We regelen het graag voor u! 
Om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij al 8 pakketten voor u samengesteld. Bekijk ze hieronder en kies!

Liever een pakket zelf samenstellen? Een cadeaupakket geheel op maat, naar budget en met bijbehorende producten kunnen we ook voor u verzorgen! 
Kies voor bieren uit de gehele wereld, uit een bepaald land, uit een bepaalde stad - een Utrechts bierpakket bijvoorbeeld -, met een bepaald thema of laat u verrassen met een gevarieerde selectie bieren. 
Voeg lekkers toe -zoet en/of hartig - en kies voor streekproducten zoals een Domkaars, een Domtoren sleutelhanger van Utrechts hout of voor Utrechtse lekkernijen zoals een stukje Oude Grachtkaas, de originele Utrechtse Vockingworst of een doosje of een zakje Utrechtse boterspritsen. Mag er nog meer bij het pakket? Kies dan voor leuke hebbedingetjes zoals bierglazen, een Duvel-pet of bierpul-sokken!

Benieuwd naar de mogelijkheden en beschikbaarheid? Kom naar de winkel of stuur een mailtje naar info@biermanenbierman.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!