- FAQ

In de Frequently Asked Question behandelen we de vragen die Bierman & Bierman vaker krijgt, uiteraard voorzien van de antwoorden. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op!

Kun je bij Bierman & Bierman ook fusten bier kopen? 
- Ja, maar die hebben we niet op voorraad. De inkoop van fusten gaat alleen op bestelling. Met de plaatsing van je bestelling en na het akkoord op de prijs, soort levering (afhalen of bezorgen) en de eventuele extra kosten en voorwaarden die daar nog aan verbonden zijn, ga je de aankoopverplichting aan en zie je af van je wettelijke herroepingsrecht.
- Let op: voor (een groot deel van) de fusten wordt statiegeld gerekend. Alleen op de fusten die bij Bierman & Bierman gekocht zijn, geven we statiegeld retour. Neem bij het inleveren van het fust daarom de bon mee naar de winkel. 

Kan ik Co2-flessen bij Bierman & Bierman kopen, inleveren en/of laten vullen?
-Nee, wij werken niet met CO2-flessen en je kunt ze ook niet bij ons inleveren. We adviseren je contact op te nemen met het verkooppunt van de fles en/of online te zoeken naar verkooppunten (in de buurt). 

Hoe werkt de Bierman&Bierman cadeaubon?
-De Bierman & Bierman cadeaubon is er in € 10,-, € 25,- en € 50,- en is uitsluitend in de winkel aan de Biltstraat 46 verkrijgbaar en inwisselbaar. De bon is na uitgifte 1 jaar geldig; de uiterste inleverdatum staat op de bon weergegeven. De bon moet in eenmaal besteed worden; er wordt geen geld retour gegeven en de bon kan niet ingewisseld worden voor een nieuwe cadeaubon. 
Bierman & Bierman verstrekt geen kopieen bij verlies of diefstal.

Worden er ook statafels verhuurd bij Bierman & Bierman?
-Ja, Bierman & Bierman heeft een aantal statafels voor de verhuur. De huurprijs is € 7,50 per tafel voor 3 dagen. Per tafel betaal je bij het afhalen € 40,- borg. Let op: de borg dien je contant te voldoen bij het afhalen van de tafel(s) in de winkel. 
Om teleurstelling te voorkomen, adviseren we je altijd even contact met de winkel op te nemen voordat je de tafels wilt komen huren. Je kunt de tafels dan alvast reserveren - en later ophalen -. 

Kan ik proefglazen huren bij Bierman & Bierman?
-Jazeker. Bierman & Bierman heeft circa 50 proefglazen die verhuurd worden voor € 1,00 per glas per 3 dagen. Per glas betaal je bij het afhalen € 2,50 borg. Let op: de borg dien je contant te voldoen bij het afhalen van de glazen in de winkel.
Bel voorafgaand aan het huren altijd even met de winkel om te controleren of en hoeveel glazen er beschikbaar zijn zodat je zeker weet dat je ze kunt huren. 

Is Bierman & Bierman op zoek naar nieuw personeel? 
-Nee, op dit moment is Bierman & Bierman niet op zoek naar nieuw personeel. Een open sollicatie kun je echter altijd insturen; het kan zijn dat we binnenkort wel op zoek zijn naar extra personeel.