Agenda

Agenda

Bij Bierman & Bierman aan de Bilstraat kun je regelmatig terecht voor een leuk evenement. Hieronder de eerstvolgende geplande evenementen.

 
  • Zaterdag 21 maart - Ontmoet de brouwer - Yaya Kombuch
  • Zaterdag 28 maart - Bierproeverij  Inschrijven
  • Zaterdag 11 april - Ontmoet de brouwer - Zzinga Sparkling Honey
Ontmoet de brouwer
Tijdens de Ontmoet de brouwer maak je kennis met een brouwerij uit Nederland, ontmoet je de mensen achter de brouwerij, proef je hun bieren én kun je profiteren van een mooie kortingsactie tijdens het evenement. 

Kosten: Gratis!
Aanmelden: Niet nodig

Bierproeverij
Zin in een leuke avond uit onder het genot van mooie speciaalbieren? Kom eens naar een bierproeverij bij Bierman & Bierman en laat je verrassen! Gedurende de avond krijg je in 6 tot 8 rondes verschillende bieren gepresenteerd (2 of 3) waaruit je mag kiezen, dus er zit altijd iets voor je bij. Bij de biertjes worden wat zoutjes, snacks en bites geserveerd en bij één van de rondes krijg je een beer-food-combinatie. 
We raden je aan voorafgaand aan de proeverij niet te zwaar te dineren, maar zeker ook niet met een lege maag te komen. Het maximaal aantal deelnemers voor de proeverij is 25 personen; wil je deelnemen, wacht dan niet te lang met je aanmelding!
Tijd & plaats: Zaterdagavond 25 januari, 22 februari en 28 maart, van 19:00 tot ongeveer 22:30 uur in de winkel.
Kosten: € 23,50 per persoon
Aanmelden: Vooraf, via de webshop, het contactformulier of in de winkel.

Eigen proeverij
Bij Bierman & Bierman ben je aan het juiste adres voor een eigen bierproeverij op maat, op een door jou gekozen datum (en locatie, wanneer mogelijk) voor je eigen gezelschap! Voor groepen van minimaal 15 personen bieden we een privé-proeverij aan. Denk bijvoorbeeld aan een vriendengroep, team, vereniging, familiegelegenheid of verjaardag. Je kunt zelf beslissen welke soort bieren je wilt proeven of je stelt een budget vast waarna je je door ons laat verrassen. 
Neem voor meer informatie contact met ons op. Let op: i.v.m. de voorbereidingen en in te plannen personeel is het noodzakelijk om de aanvraag minimaal twee weken voor de gewenste datum bij ons in te dienen.